Where have you been?! JustKVN menswear and lifestyle blog G-star Specsaver glasses

Where have you been?!

Hey guys, ik hoor je denken Kevin “Where have you been?!” Kan je het voorstellen mijn laatste post was 3 augustus en het is nu gewoon alweer december. 2019 is around the corner. In deze blogpost leg ik uit waarom er zo lang een radio silence is geweest. 

Augustus was voor mij een gekke maar wel een leuke maand. Sinds eind juli wist ik dat ik in september bij een nieuwe baan zou gaan beginnen. Het ging allemaal zo snel. Maar na 10 jaar was het zeker tijd voor een nieuwe uitdaging en een job waar ik meer kon gaan leren. Dus een hele dikke plus. 

Midden augustus had ik gelukkig nog vakantie tot begin september. Waardoor alles lekker rustig af kon sluiten en mijn goed focussen om m’n nieuwe job. Want ik kan je vertellen het is toch wel gek om ergens waar je al zo lang werkt, ineens te verlaten. In die drie weken dacht ik, ik neem heerlijk ook rust van Instagram en mijn blog. Echt even alles op een rijtje zetten. 

Ik wil niet zeggen dat ik het onderschat heb een nieuwe baan, maar als ik toch even eerlijk mag zijn vond ik het toch best pittig. Het was even wennen, ik maak nu meer uren en de eerste 1,5 maand had ik ook nog eens 1 uur aan reistijd erbij. Wat ik totaal niet gewend ben, want binnen 7 minuten was ik op mijn werk. Plus daarnaast kreeg ik zoveel nieuwe informatie elke dag. Ik was soms echt gebroken eind van de avond en kon mij er niet toe zetten om dan iets te gaan typen. 

Nu we een paar maanden verder zijn en ik heb het echt nog steeds super naar mijn zin bij mijn nieuwe baan, ik leer zoveel en zie zoveel. Ben echt blij met deze keuze. En ik dacht ineens laat ik eens wat gaan schrijven op mijn blog. Veel te lang geleden. 

Maar soms vraag ik mij wel eens af: is een blog nog veel waard tegenwoordig?! Ook ik merk dat ik mij soms meer focus op Instagram en ook meer aanvragen krijg voor Instagram. Dat vind ik ook nog steeds leuk om te doen, foto’s bedenken, welke locatie noem maar op. Lezen jullie nog vaak blogs? Ik ben nu vooral bezig om de balans te vinden tussen influencer zijn en mijn fulltime job. 

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe G-star bril die ik van Specsavers heb gekregen? Ik denk dat de meeste van jullie G-star kennen van de denim broeken en hun stoere imago. De brillen collectie bestaat uit 12 unisex modellen zonder al teveel poespas. 

Ik heb gekozen voor een doorzichtig montuur. Iets wat ik normaal niet echt draag, maar deze vind ik zo tof. Ook het vierkante montuur vind ik vaak goed bij mij passen. Het montuur is heel licht groen en vond ik super passen bij mijn groenen CK trui. Wil jij jezelf een leuk kerst cadeau doen kijk dan zeker op de site van Specsavers de monturen zijn verkrijgbaar vanaf €169,- 

Ik hoop dat nu alles een beetje duidelijk is geworden in mijn Where have you been blogpost. En laat zeker even weten wat je van mijn nieuwe bril vindt, door een comment achter te laten hier beneden. 

TILL NEXT TIME,

KEVIN.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.
'Where have you been?!' have 10 comments

 1. 20 december 2018 @ 08:32 Chicamoms

  Hoi ik herken dit wel maar plaats nog wel met regelmaat blogs maar mn opdrachten komen via instagram. Elkaar volgen? :-)

  Reply

 2. 20 december 2018 @ 08:55 nicole orriens

  Fijn dat nieuwe baan een goede keuze blijkt te zijn. Een periode om te wennen lijkt me heel normaal. De bril staat je goed!

  Reply

 3. 20 december 2018 @ 09:07 Mario

  Ik heb destijds een tijd thuis gezeten vanwege een ongeluk. Daarna weer opstarten is topsport. Goed dat je grenzen aangeeft en nu je het koppie weer fris hebt kun je weer dingen er bij gaan doen! Fijn dat je een leuke baan hebt gevonden. Zo belangrijk!

  Reply

 4. 20 december 2018 @ 10:29 Laura

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Dat is dan inderdaad weer wennen. De bril staat je heel leuk!

  Reply

 5. 20 december 2018 @ 10:46 Maaike

  Heel herkenbaar en je goed dat je de draad gewoon weer oppakt. En fijn dat je blij bent met je nieuwe job.

  Reply

 6. 20 december 2018 @ 11:02 Felice Veenman

  wat fijn dat je nieuwe baan je bevalt ! en ja of je wil bloggen of via Instagram wil werken, dat kan je alleen zelf beslissen…Ik vind het persoonlijk 2 heel verschillende taken van sport : het woord en het beeld. Ik ben heel erg van het woord, dus voor mij is de keuze heel eenvoudig

  Reply

 7. 20 december 2018 @ 19:49 Wendy (B)

  Leuk om te horen dat het toch goed gaat met jou!
  Alvast fijne feestdagen!

  Reply

 8. 20 december 2018 @ 21:31 Saar

  Voor mij is de keuze tussen bloggen en instagram ook super simpel. Ik zou nooit op instagram kunnen doen wat ik op mijn blog doe. Maar euh… Jouw foto’s zien er wel super goed uit!

  Reply

 9. 22 december 2018 @ 06:15 Laura | I scream beauty

  Heel logisch! En je bril staat je goed!

  Reply

 10. 10 januari 2019 @ 22:41 Sherry

  Het is lastig om je baan te combineren met een blog. Wat ik vaak doe is een weekendje pakken en wat artikelen uittikken en inplannen 1 a 2 keer per week. Ook heb ik wat meer mensen gevraagd om mee te bloggen. Dan wordt de week beter gevuld. Dat helpt. Mooie bril.

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.