Vlog #2 Opening Primark Amsterdam JustKVN menswear and lifestyle blog

Vlog #2 Opening Primark Amsterdam

Yay en welkom bij mijn tweede vlog. En ja ik ging naar de opening Primark Amsterdam. Deze Primark bevat wel zeven verdiepingen en bijna 100 kassa’s – echt niet normaal. Het is een hele mooie winkel geworden en ik was bevoorrecht om daar met andere influencers als één van de eerste te shoppen. Helaas komt er geen shoplog hiervan online, aangezien ik voornamelijk cadeaus voor andere gekocht hebt.

Verder heb ik echt een hele leuk dag gehad met Gereldine. Heerlijk een koffie’tje gedaan bij de “Drie Graefjes” en of course hoort daar een heerlijke cake bij. Denk dat jullie al kunnen raden welke. En daarna nog even heerlijk door Amsterdam gewandeld.

Je ziet het allemaal in mijn tweede vlog. Vergeet niet te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt, geef de video een thumbs up en laat een reactie achter. Klik hier voor de directe link naar de video.

Veel kijk plezier

K.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'Vlog #2 Opening Primark Amsterdam' have 2 comments

  1. 8 december 2016 @ 13:19 Ricardo

    Hahaha hoorde ik je nou gewoon knorren?

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.