Traveling the world with Wereldkaarten.nl JustKVN menswear and lifestyle blog

Traveling the world with Wereldkaarten.nl

Happy Friday guys. Vandaag ga ik de wereld over door middel van de wereldkaarten van Wereldkaarten.nl. Zoals jullie wel weten hou ik van reizen en vind ik items voor in mijn interieur ook echt te gek. Soms wissel ik weer alles en dan weer met nieuwe spullen. In deze blogpost lees je vandaag meer over de leuke webshop en welke kaarten ik heb besteld.

Ben jij gek op reizen of een echte globetrotter? Dan kun je bij Wereldkaarten.nl terecht voor mooie wereldkaarten, leuk als cadeau  of natuurlijk voor in je eigen interieur. Je kunt in de webshop kiezen uit meer dan 50 verschillende kaarten. Denk hierbij aan verschillende prints, of kleuren. Daarnaast kan je ook kiezen uit welk materiaal je het leukst vindt – hout, papier, aluminium etc.

Je kan ook nog kiezen uit verschillende thema’s zoals: Kinderkamer, trendy, historisch en nog veel meer. Dus altijd wel iets wat bij je past en zo wordt het zoeken je erg makkelijk gemaakt.

WERELDKAART OP HOUT

Traveling the world with Wereldkaarten.nl JustKVN menswear and lifestyle blog

De eerste wereldkaart die ik heb gekozen is op hout. Ik vind vooral de geometrische print hiervan erg mooi en geeft ook gelijk wat kleur aan mijn interieur. Ik heb zelf gekozen voor een hele plaat, puur zodat het wat strakker is. Maar je kan ook kiezen voor planken. De vurenplanken worden aan de achterkant, door middel van twee dwarslatten bevestigd. Tussen de planken ontstaan dan naden, waardoor je echt ziet dat het een foto op hout is.

WERELDKAART OP ALUMINIUM 

Traveling the world with Wereldkaarten.nl JustKVN menswear and lifestyle blog

De tweede wereldkaarten is op aluminium. Een van de laatste trends is wel foto’s printen op aluminium, dus die kon zeker niet ontbreken in mijn interieur. Daarnaast is rosé goud ook nog steeds een must have. De print is niet te heftig en vind zelf die witte gloed erg tof – geeft net wat meer effect. Deze kaart vind ik zo leuk staan op mijn marmeren tafeltje en gecombineerd met mijn andere koperen accessoires.

STADSKAART UTRECHT

Traveling the world with Wereldkaarten.nl JustKVN menswear and lifestyle blog

Dé interieur trend van dit jaar is wel de stadskaart van je favoriete hoofdstad uit Nederland. Denk hierbij aan Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en nog veel meer. Ik heb zelf voor Utrecht gekozen. Ik woon er echt heel dichtbij en kwam er vroeger super vaak. Wel echt een favoriete stad. Mocht je liever een stadskaart uit Duitsland of Oostenrijk willen dan is dat zeker mogelijk.

Ik heb zelf voor een poster gekozen, omdat ik dat leuker vind staan en zeker in dit mooie gouden lijstje. Maar ook hierbij is het verkrijgbaar in verschillende materialen. Zoals canvas, hout, aluminium en plexiglas.

Traveling the world with Wereldkaarten.nl JustKVN menswear and lifestyle blog

Wat misschien ook tof om te weten is, is dat je bij elke lijst kan kiezen of je een ophangsysteem erbij wilt. Ik heb het zelf erbij gedaan maar twijfel nog of ik ze op wil hangen. Aangezien ik soms alles wil veranderen. En vind ook leuk om bijvoorbeeld die stadskaart weer te combineren met een wereldkaart. Ik heb zelf als formaat 40×30 gekozen voor de wereldkaarten en de stadskaart is 30×40!

Ik ben heel erg benieuwd welke landkaart jij het mooiste vindt, laat dat zeker even weten door een comment achter te laten hier beneden. Laat ook gelijk even weten of jij Wereldkaarten.nl al kende en check de webshop zeker even.

P.S. dit is mijn laatste dag voor mijn welverdiende vakantie. Lekker drie weken vrij en natuurlijk a.s. maandag vlieg ik samen met Chantal naar NEW YORK! Kan niet geloven dat het nu al zo ver. Volg mij zeker even op Instagram om te weten wat ik allemaal uitspook in the city that never sleeps. Wil je helemaal up to date blijven abonneer alvast op mijn Youtube kanaal.

HAPPY WEEKEND!

Kevin.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'Traveling the world with Wereldkaarten.nl' have 10 comments

 1. 15 september 2017 @ 07:03 Chantal

  Heerlijke post schat! Mooie producten ook, ze zien er heel leuk uit! Yes maandag is het zover!

  Reply

 2. 15 september 2017 @ 07:48 Bo

  Leuk omschreven hoe en wat er voor keuzes zijn. En je wereldkaart op aluminium op z’n kop? Was dat expres?

  Reply

  • 15 september 2017 @ 07:54 Kevin Geurts

   Haha nee niet expres! Ik kwam er toevallig vanmorgen achter toen de post live was. Beetje dom ;-)

   Reply

 3. 15 september 2017 @ 07:57 Ilona

  Ik vind de wereldkaart op hout precies wel de mooiste! Al kan dit natuurlijk ook aan de kleurcode van die kaart liggen ;)
  Echt wel leuk om je interieur mee op te fleuren!

  Ilona

  Reply

 4. 15 september 2017 @ 08:46 nicole orriens

  Wat een leuk idee om een wereldkaart aan je muur te hangen. Ik vind die van de stad utrecht ook erg leuk.

  Reply

 5. 15 september 2017 @ 11:00 Laura | Travelvibe

  Wereldkaarten zijn áltijd leuk! Bij ons thuis hangt een hele grote boven de eettafel, dat droomt zo lekker weg tijdens het ontbijt ;-) #bucketlist

  Reply

 6. 15 september 2017 @ 12:59 Danella

  Die met aluminium vind ik echt prachtig!

  Reply

 7. 15 september 2017 @ 22:13 Wanda

  Ja, zo’n wereldkaart moet je eigenlijk gewoon hebben als je reizen leuk vindt! Wij hebben hier zowel een klassieke als een retro hangen. Zo’n stadsfoto vind ik trouwens ook erg leuk! Die optie had ik nog niet gezien.

  Reply

 8. 8 oktober 2017 @ 19:16 Janet

  Wat een mooie kaarten! Ik kom ze tegenwoordig vaak tegen. Vooral je wereldkaart op hout is erg gaaf!

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.