Styling advice at the Garage Culemborg

Styling advies Culemborg

 

Disclaimer: it is in Dutch. But the advice that I got was: I have to wear warm colors cause I’m a fall-winter type. You can check my outfits below. Let me know what you think!?

Een tijdje geleden ben ik naar de Garage in Culemborg gegaan voor een stijl en kleur advies. Ik was best benieuwd wat er allemaal ging gebeuren en wat er uiteindelijk uit analyse zou komen.

Styling advies CulemborgHier gaan we dan. Eerst werd er gekeken of ik een zilver of goud type. Hoewel al mijn accessoires zilver zijn kwamen we toch uit op goud! Het past beter bij mijn huid en haar kleur.

Styling advies Culemborg
Okay, blauw is echt wel mijn favoriete kleur check it here. Hier werden blauwe lapjes voor me gehouden en we kwamen er al snel achter dat ik gewoon alle soorten kleuren blauw kan hebben (had ook niet anders verwacht) ;-)

Styling advies CulemborgStyling advies CulemborgStyling advies CulemborgDaarna gingen we kijken of ik echt beige of toch wat donkerder grijs kon hebben, heb niet veel met beige en wat bleek doet totaal niks goeds voor mijn gezicht dus we gaan voor wat donkerder.

Thank god past roze niet bij mij, hou echt totaal niet van roze. Tot mijn verbazing kon ik wel de kleur rood hebben en donkergroen het stond mij perfect. Wat dus voor mij betekend om tijdens het winkelen steeds meer op deze kleuren te gaan focussen want die ontbreken nog in mijn kast.

Styling advies CulemborgUit de kleuren analyse kwam: zoals je al hier boven las, dat ik een Herfst type ben. Ook dit verbaasd me niks, vind de zomer echt heerlijk maar met 30 graden weet ik totaal niet wat ik aan moet.
De kleuren hierboven passen dus super perfect bij mijn huid en haar niet te harde kleuren maar er net tussen in (ik hou wel erg van zwart).

Styling advies Culemborg

Na de kleuren analyse mocht ik 3 outfits passen die wel in mijn stijl passen maar dan met gebruik van de kleuren en in 3 categorieën. Omdat Amber mij al kent, had ze van te voren al wat kleding stukken klaar gehangen.

Hier komen de outfits!

Outfit 1: Formeel

Styling advies Culemborg

Een heerlijk losse outfit. Leren jasje kan altijd, doe er een leuk overhemd en je bent al klaar. Simpel maar stylish. De broek die je hier ziet heb ik later ook gekocht.

CAST IRON SHIRT / GOOSECRAFT LEATHER JACKET / LEE JEANS /
COWBOYS BELT

Outfit 2: Casual

Styling advies Culemborg

Echt ik hou van casual, zeker denim on denim (daarover later nog een outfit post) het is easy maar met de juiste dingen kom je super goed voor de dag. Normaal gesproken draag ik niet vaak een lichte jeans, maar deze vind ik persoonlijk toch leuk staan.

LEE SHIRT / G-STAR JEANS / G-STAR JACKET / COWBOYS BELT

Outfit 3: Trend/Fashion

Styling advies Culemborg

Dit vind ik echt persoonlijk mijn favoriet. Een jasje, overhemd en een jeans. Dat is ook hoe ik mezelf kleedt. Het jasje van G-star vind ik echt AMAZING maar vind het daar weer zo jammer van de prijs en JA ik zit op een Harley!!!

KUYICHI JEANS / G-STAR SHIRT / G-STAR JACKET / COWBOYS BELT

Dit waren de 3 looks. Wat ik vooral leuk vind is dat ik kleding aan heb gehad die ik normaal nooit zou passen, maar wel mijn ogen heeft geopend. Ik wil nu toch meer lichte jeans gaan zoeken en wat meer kleur (dat wordt nog een opgave).

Vond het zeker leerzaam en raadt het jullie ook aan om het zeker te gaan doen. De Garage zit niet alleen in Culemborg maar in meerdere plaatsen neem zeker even een kijkje op hun website.

Styling advies Culemborg

Wil Amber bedanken voor deze leerzame styling advies. Ga het zeker mee nemen tijdens het winkelen.

Styling advies Culemborg

Het advies is GRATIS en je krijgt er ook nog eens een heerlijk drankje bij. Nogmaals het is echt de moeite waard. Je leert je vormen en de bouw van je lichaam zeker kennen. Je ziet wat wel en niet bij je past. (Vooral voor vrouwen heel erg handig).

Wat vinden jullie van de outfits?

K.'Styling advice at the Garage Culemborg' have 8 comments

 1. 8 mei 2014 @ 09:17 Maxime

  Geweldige outfits! Ik vind de lichtere spijkerbroek je erg leuk staan! En de kleuren passen allemaal goed bij je met wat je aan hebt.

  XXX

  Reply

 2. 8 mei 2014 @ 10:55 Karen - Dressing in Labels

  ik heb dit ook enkele maanden geleden laten doen in Pinko winkel en vond sommige resultaten ook echt super verrassend. Het is ook erg interessant om te zien wat diverse tinten met je gezicht kunnen doen.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  Reply

  • 8 mei 2014 @ 23:00 Kevin Geurts

   Ja het is echt bizar… ik ga voor meer kleur ;) xx

   Reply

 3. 8 mei 2014 @ 15:01 Amber Matton

  Super leuk verhaal kev! Vond het erg gezellig met je veel plezier met shoppen (goed excuus om nieuwe dingen aan te schaffen haha) xx

  Reply

 4. 9 mei 2014 @ 11:25 Huy

  Interessante post leuk wat kleuren met je kan doen! Outfit 3 staat je het leukste lekker stoer!

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.