Paris vlog Justkvn menswear and lifestyle blog

Paris Vlog – Fashionweek?!

Yay hier is hij eindelijk dan. Mijn Paris Vlog! Wendy en ik vertrokken op vrijdag 3 maart in samenwerking met HappyRail naar Parijs en wat is dat fijn zeg. Heerlijk in de Thalys en je stapt werkelijk midden in de stad uit. Niet uren wachten op het vliegveld, niet uren in de taxi zitten daar. Gewoon binnen 10 minuten pak je een Uber en je bent in je hotel.

Voor de gene die HappyRail niet kent, ga het zeker even checken want ze hebben hele goedkope treinkaarten en je kan dus naar Parijs, London, of Berlijn. Echt bijna overal naar toe en dat gewoon met de trein.

Wendy en ik verbleven in hele leuke en vooral één hele luxe hotel. Daarvan komen de komende weken nog reviews van op mijn blog dus hou JustKVN zeker even in de gaten.

Daarnaast hebben we ook erg veel lol gehad en heerlijk gegeten. Wil je weten wat wij gedaan hebben, klik dan zeker op onderstaande video en als je de leuke video leuk vindt doe dan zeker een duimpje en omhoog en abonneer ook gelijk even want er komen veel meer vlogs aan en andere video’s. Suggesties zijn altijd welkom of course.

Klik op deze link om naar de video te gaan of onder aan deze blog post!

Geniet van de Paris Vlog!

Happy Sunday guys!

K.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'Paris Vlog – Fashionweek?!' have 2 comments

  1. 13 maart 2017 @ 22:51 Jacqueline

    Hele leuke vlog! Vaker doen! :-)

    Liefs

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.