NEW YORK within two months JustKVN menswear and lifestyle blog

NEW YORK within two months

Yay guys. Over ongeveer twee maanden vlieg ik naar NEW YORK. Like a dream come true. Chantal en ik zijn er al een ruim 1 jaar bezig en dan is het bijna zover. In deze blogpost vertel ik jullie meer over onze voorbereidingen, zoals welk hotel, de juiste koffer en noem maar op.

HOTEL:

In Januari zijn wij rond de tafel gaan zitten met onze laptops en hebben we besproken wat wij juist wilde van een hotel. Voor ons was het erg belangrijk dat er dichtbij een metro station is – voor het geval dat we daar gebruik van willen maken. Ook was de locatie een pré. We wilden absoluut niet 1 uur reizen om bijvoorbeeld op Times Square te komen. Uiteindelijk zijn wij gegaan voor een hotel op 500 meter loopafstand van Times Square. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Review volgt uiteraard als wij er geweest zijn. Maar het is echt een heel MOOI hotel.

TO DO:

Als ik vrienden of collega’s vertel dat ik dus naar New York ga hebben ze gelijk hun vooroordeel klaar. Jij gaat shoppen. Natuurlijk ga ik wel wat winkels af maar is niet wat op nummer 1 staat. Ik wil zoveel mogelijk zien en uiteraard heerlijk eten. Ik wil erg graag naar SoHo en daar zit een super mooi restaurant. Ook gaan we natuurlijk Top of the Rock beklimmen en The Empire State building. Ik ga nog niet alles verklappen want wil daar ook dagelijks vloggen, laat maar weten of jullie dat leuk vinden om te zien.

NEW YORK within two months JustKVN menswear and lifestyle blog

PERFECT SUITCASE

Lucky me mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een hele mooie nieuwe koffer uitzoeken. Voor degene die Duifhuizen niet kent, hen webshop biedt een groot aanbod aan reisartikelen. Zoals velen jullie wel al weten als je naar Amerika af reist moet je koffer een TSA slot hebben. Ik heb deze mooie blauwe koffer uitgekozen van Samsonite. Ik dacht kies eens een andere kleur dan zwart, nu kan ik sneller mijn koffer terug vinden op de band. Hij is niet alleen erg stylish maar ook nog eens super licht, dus kan extra veel mee nemen – perfect voor een fashion blogger.

NEW YORK within two months JustKVN menswear and lifestyle blog

NEW YORK within two months JustKVN menswear and lifestyle blog

Zoals je al kan lezen ben ik echt enorm excited voor New York. Als jullie nog leuke tips hebben deel ze dan vooral in de comments en laat mij ook weten als je er al één keer geweest bent en laat ook vooral weten wat jullie van mijn nieuwe koffer vinden?

PH: Myself en Elske
Outfit Details:
Zara – Blazer
Tommy Jeans – Shirt
Garcia Jeans – Jeans*
Melvin and Hamiltoen – Shoes*

Till next time,

Kevin.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'NEW YORK within two months' have 27 comments

 1. 14 juli 2017 @ 08:01 Chantal - Capital Monday

  Jaaaaa heel leuk! Ik kan niet wachten! Het is echt al bijna.

  Reply

 2. 14 juli 2017 @ 10:29 Lodi

  Super dat je naar New York gaat. Ik ben er nu 3 keer geweest en word elke keer weer blij van deze stad. Alleen al rondlopen is super! Ik zat toen ik een hostel bij Penn Station en wij liepen eigenlijk heel erg veel. Ellis Island is een echte aanrader, net als alle hoogte punten die in de Lonely Plannet of het Capitool staan beschreven. Gewoon lekker de toerist uithangen.Veel plezier nog even met de voorbereidingen!

  Reply

  • 14 juli 2017 @ 17:22 Kevin Geurts

   Wow al drie keer, wat super tof. Ja gaan wij zeker doen de toerist uithangen haha, en bedank voor de tips altijd handig

   Reply

 3. 14 juli 2017 @ 10:56 Natasja

  Oh ik zou zo graag daar eens naar toe willen gaan. ik ben er echt nog nooit geweest. Hoop het in de toekomst eens te mogen bezoeken. Leuke foto’s zeg! Ga lekker genieten!!

  Reply

  • 14 juli 2017 @ 17:23 Kevin Geurts

   Oeh nou gewoon hard sparen en dan moet het zeker lukken!!! Alvast bedankt

   Reply

 4. 14 juli 2017 @ 11:19 Laura | Travelvibe

  Wat gaaf! Staat hier ook nog hoog op het wensenlijstje… En wat een mooie foto’s! Have fun!

  Reply

  • 14 juli 2017 @ 17:23 Kevin Geurts

   Haha ja denk wel van veel mensen. Dankje wel Laura

   Reply

 5. 14 juli 2017 @ 12:29 Mylou

  Zó tof! New York lijkt me echt een stad waar je geweest moet zijn. Mooie koffer heb je ook uitgekozen, veel plezier alvast!

  Reply

  • 14 juli 2017 @ 17:24 Kevin Geurts

   Ja he vind ik ook. En dankje wel ben erg blij mee

   Reply

 6. 14 juli 2017 @ 13:37 Girls-Things

  Oh wat gaaf, naar New York!
  Heel veel plezier!!!
  En mooie foto’s met de koffer.

  Reply

 7. 14 juli 2017 @ 14:00 Pieternella linnenbank

  Helemaal te gék! Kan niet wachten op je vlogs, wat je gaat beleven daar! Beetje jaloers?

  Reply

  • 14 juli 2017 @ 17:25 Kevin Geurts

   hihi snap ik, abonneer alvast op mijn YT kanaal ;)

   Reply

 8. 14 juli 2017 @ 22:00 Dhini

  Wat gaaf dat je naar NY gaat. Mooi koffer en foto`s. Veel plezier

  Reply

 9. 15 juli 2017 @ 18:47 Tiffany

  Ik wil al zo lang naar New York, dus wat super dat je gaat!! Ik kijk uit naar de New York posts.

  Reply

  • 17 juli 2017 @ 20:26 Kevin Geurts

   Jaaa vind het ook echt super tof. Nog 9 weken en dan zit ik er gewoon! Houdt zeker mijn blog in de gaten en eventueel mijn YT kanaal als je dat ook leuk vindt

   Reply

 10. 15 juli 2017 @ 20:30 Wendy (B)

  Veel plezier!
  En vooral: geniet!
  Wat dat speciale slot betreft: nog nooit van gehoord.
  Dit hou ik in gedachten als ik een nieuwe koffer zou kopen.
  Bedankt!

  Reply

  • 17 juli 2017 @ 20:27 Kevin Geurts

   Heel erg bedankt Wendy! Ik ga zeker genieten. Oh nou super handig als je nu een koffer koopt want als je dus richting Amerika wilt is zo’n slot dus verplicht, tegenwoordig zit al op veel koffers!

   Reply

 11. 20 juli 2017 @ 15:14 Xenia

  Lijkt me helemaal fantastisch staat hoog op mijn lijstje! Lekker van genieten van de voorpret!

  Reply

  • 20 juli 2017 @ 16:20 Kevin Geurts

   haha ja ik denk bij heel veel mensen. Gewoon sparen en boeken. Ja dat is nog het leukste.

   Reply

 12. 20 juli 2017 @ 15:26 Tessa

  Wat leuk! Ik ben nog nooit naar NY geweest, het lijkt me er super fijn! Ik ben zeker en vast benieuwd naar je vlogs.

  Reply

 13. 24 juli 2017 @ 09:14 Sarah

  Je gaat het daar fantastisch vinden! Ben zelf ook al een keertje in NYC geweest en zou graag nog eens terug gaan :)

  Reply

  • 24 juli 2017 @ 16:04 Kevin Geurts

   haha ja dat denk ik ook!! Ah super tof, als je nog tips hebt let me know :)

   Reply

 14. 25 augustus 2017 @ 05:58 Amy feiler

  Het klinkt alsof je een goede tijd in New York hebt.
  En ik denk dat je koffer zo geweldig is en voor jou past :)

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.