My new Nike Air Max 97 outfit - JustKVN menswear and lifestyle blog

My new Nike Air Max 97

My new Nike Air Max 97 outfit - JustKVN menswear and lifestyle blog
My new Nike Air Max 97 outfit - JustKVN menswear and lifestyle blog
My new Nike Air Max 97 outfit - JustKVN menswear and lifestyle blog
My new Nike Air Max 97 outfit - JustKVN menswear and lifestyle blog

Hi Guys, welkom terug bij “eindelijk” weer een nieuwe outfit post. Ik heb weer eens nieuwe schoenen gekocht – namelijk de Nike Air Max 97. Daar vertel ik je meer over in dit artikel. Maar wat is het weer lang geleden dat mijn laatste blogpost was. Ik merk echt dat ik het lastig vind om een fulltime baan te combineren met een blog en instagram.

Vind het wel nog steeds erg leuk om foto’s te maken en ideeën te bedenken hoe en waar ik dan wil shooten. Of welke locatie ik echt moet bezoeken. En dan is toch Instagram een makkelijk platform om dat snel te delen. Al zijn het mijn reisjes of andere dingen.

Voor nu even genoeg over mij. Laten we het hebben over mijn nieuwe Nike Air max 97 sneakers. Toen ik vorig jaar deze sneakers bij een andere jongen zag, in goud wel te verstaan. Dacht ik gelijk – die zien er tof uit. Sindsdien bleven ze een beetje in mijn hoofd hangen. Maar wilde toch vooral een wat veiligere kleur, zodat ik ze vaker kan dragen en combineren.

My new Nike Air Max 97 outfit - JustKVN menswear and lifestyle blog

Tijdens het online shoppen kwam ik terecht op Sportshowroom.nl en ik zag dat ze deze toffe blauwe Air Max 97 sneakers in hun collectie hebben. Iedereen kent tegenwoordig wel de bekende Balenciaga sneakers – die zijn echt te grof voor mij. Deze Nike sneakers hebben een iets dikkere zool maar is verder wel een stuk smaller.

De Nike ontwerper Tinker Hatfield liet zich inspireren door een druppel in de vijver. Er ontstaat een rimpeleffect, mini-golfjes die elkaar opvolgen. Ik vind het echt een tof ontwerp. Het is best futuristisch maar ook tegelijkertijd retro. Voor de combinatie met de diverse kleuren blauw zijn tof. Als het licht goed valt lijken mijn schoenen wel licht te geven.

My new Nike Air Max 97 outfit - JustKVN menswear and lifestyle blog

Natuurlijk moest ik deze Nike Air Max 97 ook combineren met een blauw shirt. Ik heb gekozen voor een blauw shirt met witte strepen. Iets meer casual en sporty, maar om de look toch iets netter te maken heb ik voor zwarte blazer gekozen.

Wat ik vooral wil met deze look is dat alles match-matchy is. En de schoenen iets meer opvallen. Het is nog wel even wachten op het warme weer, maar rol vooral die broekspijpen op. Zo vallen de schoenen sowieso meer op.

Ik ben echt super happy met mijn Nike Air max 97 sneakers. Ik draag ze bijna elke dag en dagje shoppen gaat veel beter nu. Maar ben vooral benieuwd wat jij ervan vindt. Laat je het weten door een reactie achter te laten onder deze blogpost.

Daarnaast als je wilt weten wat ik de afgelopen maanden een beetje geweest ben. Check dan zijn mijn Instagram @kevingeurts. Hier zie je dat ik naar Milaan ben geweest en naar Tenerife. Vergeet mij dan ook zeker niet te volgen, we zijn bijna bij de 15K. Als jullie het leuk vinden kan ik wel een update plaatsen hier op de blog over wat ik allemaal beleeft heb.

Vergeet ook zeker de website Sportshowroom.nl te checken. Als je van sneakers houdt, kan je hier zeker je leuke schoenen vinden.

Outfit details:

Zara – shirt
Zara – Blazer
G-star – Jeans*
Nike Air Max 97 – Sneakers
Dior – Sunglasses

Photography: Rachel. Location: Amsterdam – Rijksmuseum

Check out my last outfit post if you are loving some flower power

TILL NEXT TIME,
KEVIN.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

.'My new Nike Air Max 97' have 10 comments

 1. 28 juni 2019 @ 09:55 nicole orriens

  Ze staan je goed, en ze passen goed bij je pak. Zijn dit nou vrijetijdsschoenen of kun je er ook mee hardlopen?

  Reply

 2. 28 juni 2019 @ 12:39 Wendy (B)

  Zien er zeker tof uit!

  Reply

 3. 28 juni 2019 @ 14:39 Milou

  Nike, altijd goed! Ik houd van die sneakers, zijn mooi.

  Reply

 4. 28 juni 2019 @ 15:30 Alexandra

  Ik zie die druppel wel terug, vindt ze mooi vormgegeven. Als ze ook nog lekker lopen, super aankoop. Veel plezier ermee.

  Reply

 5. 28 juni 2019 @ 23:14 Sherry

  Ik draag iedere dag sneakers. Wow mijn mond kwijlf hier gewoon voor open. Ze zijn megagaaf.

  Reply

 6. 29 juni 2019 @ 10:50 Jouvence.nl

  Staan je goed en mooi gestyled, maar persoonlijk vind ik de Nike Air Max niet zo mooi.

  Reply

 7. 29 juni 2019 @ 19:37 Mandy

  Aaahw wauw! Wat een prachtige schoenen. Ik heb ook nieuwe airmax gekregen eergister. Ik hou van nike!

  Reply

 8. 29 juni 2019 @ 20:54 Yousra Yasmine

  Wauw wat een gave schoenen! Ik vind de blauwe kleur hartstikke mooi! Ze staan je in ieder geval super!

  Reply

 9. 29 juni 2019 @ 21:49 Manon

  Leuke outfit zo. Ik vind dit model niet in elke kleur leuk, maar donkerblauw heeft wel wat.

  Reply

 10. 7 juli 2019 @ 14:45 Els Lambrecht

  Om de een of andere reden vind ik je schoenen perfect passen bij jet shirt!!! Goed gedaan! De kleren maken de man! ;)

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.