My Favorite Items from PME Jeans for this summer and summer evenings - JustKVN menswear and lifestyle blog

My Favorite Items from PME Jeans for this summer and summer evenings

Hi guys en welkom terug! Vandaag deel ik mijn favoriete items van PME jeans. Tijdens het online shoppen kwam ik terecht op VT Mode – dat is een hele grote webshop met meer dan 50 merken. Je kan hier terecht voor een complete outfit. Voor dames en heren! De webshop is ontstaan uit een passie voor mode en de gehele collectie is een mix van trendy merkkleding, tijdloze en klassieke items.

Veel van jullie zullen Pall Mall kleding wel kennen van vroeger. Die mooie grote leren jassen en tijdloze jeans. Tegenwoordig is het meer bekend door PME Jeans – hedendaags hebben ze nog steeds duurzame truien, jassen en andere gear in de collectie en het moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.

Vandaag wil ik aan jullie mijn favorieten delen die super zijn voor deze zomer en natuurlijk de zomer avonden als het wat kouder wordt maar je er toch fashionable bij wil lopen.

LOOK 1:

My Favorite Items from PME Jeans for this summer and summer evenings - JustKVN menswear and lifestyle blog

Voor de eerste look heb ik een donkerblauw PME Legend jeans gekozen. Het liefst draag ik donkere jeans ook al is het zomer! Streepjes zijn nog steeds helemaal hot and happening en de kleur rood mist nog een beetje in mijn kleding kast. Dus hoe leuk is dit gestreepte shirt. Om deze look af te maken en casual te houden doe ik er zwarte sneakers bij, ook van PME Jeans. Wist jij dat ze ook schoenen verkopen?

LOOK 2:

My Favorite Items from PME Jeans for this summer and summer evenings - JustKVN menswear and lifestyle blog

Ton sur Ton vind ik zelf erg tof en daarom heb ik ook deze look samengesteld. Ik zag deze lichte PME Jeans en was opslag verliefd. Hele mooie lichte kleur en perfect voor deze zomer. Omdat het soms in de avond zo kan afkoelen heb ik daarop een crème kleurige sweater uitgekozen – maar nog steeds on trend door de print op de mouwen. Om de look af te stylen heb ik gekozen voor nettere schoenen. Ik hou van een mix van casual en classic.

LOOK 3:

My Favorite Items from PME Jeans for this summer and summer evenings - JustKVN menswear and lifestyle blog

Deze laatste look is heerlijk casual. Dit keer kies ik voor een wat lichtere blauwe jeans. Daarop een leuke polo met een vogel print. Yes, ik hou van printjes. Daaronder een witte sneaker om de look lekker sportief te houden. Mocht het nu wat kouder worden of je gaat ergens snel naartoe, dan is een denim jacket een perfecte must have. De jacket hoeft trouwens niet te matchen met de jeans.

Ik hoop dat jullie deze inspiratie post erg leuk vonden en laat mij vooral weten welke PME jeans item jouw favoriet is door even een comment te plaatsen hieronder.

Till next time,

Kevin.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'My Favorite Items from PME Jeans for this summer and summer evenings' have 10 comments

 1. 25 juli 2017 @ 07:51 Cassandra

  Mijn man is ook een groot pme legend fan. Hele fijne kwaliteit en mooie pasvorm!

  Reply

 2. 25 juli 2017 @ 08:06 Chantal

  De derde look vind ik erg leuk schat!! Goed voor de inspiratie!

  Reply

 3. 25 juli 2017 @ 08:14 jonna@burgertrutjes

  Leuk inspiratielijstje!! Vind dit een van de mooiere kledingmerken voor de man. Stoer, casual en toch netjes.

  Reply

 4. 25 juli 2017 @ 08:26 Jamey

  Wat een leuke setjes heb je samengesteld! Ik vind persoonlijk 2 erg leuk. Dit setje zou ik ook mijn man aanbevelen!

  Reply

 5. 25 juli 2017 @ 08:27 nicole orriens

  Ik vind de broek van 3 het leukst maar verder de kleding van de eerste inspiratie. Leuke schoenen ook er bij!

  Reply

 6. 25 juli 2017 @ 09:43 mieke | mieksmind

  de 3e leuk vind ik ook echt het leukste, houd ik van !

  Reply

 7. 25 juli 2017 @ 16:15 Amy

  Wat een leuke outfits! Qua wassing vind ik jeans uit set 1 het leukst, al vind ik de broek van set 2 ook zeer geslaagd!

  Reply

 8. 26 juli 2017 @ 08:08 Bianca

  Gave items! Mijn vriend is helemaal gek op dit merk dus zal hem dit ook eens laten zien ;-)

  Reply

 9. 26 juli 2017 @ 10:35 Merel

  Vind eigenlijk alle drie de outfits heel leuk, goede smaak! Maar als ik moet kiezen dan is de crèmekleurige sweater mijn favoriet. Die zou ik kopen als ik een man was geweest (denk dat mijn vriend hem niet snel zou dragen, die is meer van de effen basics – helaas)

  Reply

 10. 27 juli 2017 @ 08:02 Layla

  De broeken en de schoenen zijn zeker ook mijn smaak.

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.