HemdvoorHem.nl CalvinKlein shirt give away JustKVN menswear and lifestyle blog

HemdvoorHem.nl CalvinKlein shirt give away

Hi guys. Vandaag heb ik een te gekke give away voor jullie. In samenwerking met Hemdvoorhem.nl. En nu hoor ik je denken, “Kevin dat komt mij bekend voor” Dat klopt zeker. Je herkent het vast van mijn NYE outfit. Mocht je het gemist hebben klik dan zeker even op de link.

Maar genoeg over die outfit. Laten we het hebben over Hemdvoorhem.nl. Voor de mannen onder ons (of dames die overhemden shoppen voor hun geliefde) is hun webshop echt helemaal te gek. Zij bieden vooral trendy overhemden aan. Ongeveer zes jaar geleden is deze website gestart uit een gevoel van “Dat kan beter”. In eerste instantie vooral overhemden met extra mouwlengte, want het aanbod was erg minimaal. Ja, de standaard modellen waren er (Wit, blauw of met een ruitje). In een land als Nederland waar menig man toch wel echt langer is, is dat wel heel erg beperkt.

Veel mannen dragen overhemden, ik ook! Kan zijn naar het werk, maar ook in het privé leven. Afhankelijk van smaak, soort werk, lichaamsbouw you name it zijn er veel overhemden verkrijgbaar. Hemdvoorhem.nl heeft de leukste en hipste hemden in de webshop verzameld. Zo mag zeker een wit overhemd niet ontbreken in je kledingkast. Zo zijn er ook nog eens verschillende pasvormen voor iedere man. Ga je liever voor een slim fit (die wat strakker om het lichaam zit), of een modern fit (modieus getailleerd, of een comfort fit (ruimer, recht model).

Wie houdt er tegenwoordig nog van strijken? Nou ik niet! Wat helemaal handig is, is dat de webshop een groot skala merken aanbiedt die je gewoon niet hoeft te strijken. Zoals ik hierboven al zei heb ik een Calvin Klein overhemd en die hoef ik dus inderdaad niet te strijken. Ideaal!

Speaking of Calvin Klein overhemden. Deze overhemden zijn herkenbaar door eenvoudige ontwerpen en chique uitstraling. Hun shirts hebben een slim-fit pasvorm (licht getailleerd) en de ontwerpen behoren tot het hoge segment. Maar het leuke is, ik mag één van jullie blij maken met een overhemd van Calvin Klein.

Wat moet je daarvoor doen? 

1. Like mijn Facebook page
2. Like de Facebook page van Hemdvoorhem
3. Laat een comment achter dat je mee doet en de naam plus de link van je favoriete overhemd! Klik op de link
4. Voor extra win kans volg mij op Instagram (@kevingeurts)

Heel erg veel succes!

HemdvoorHem.nl CalvinKlein shirt give away JustKVN menswear and lifestyle blog-5

K.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'HemdvoorHem.nl CalvinKlein shirt give away' have 8 comments

 1. 9 februari 2017 @ 07:38 Jorien schots

  Yes wat leuk! Ik doe mee voor de Calvin klein slimt fit in de kleur nachtblauw:-)!
  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-nacht-blauw

  Reply

 2. 9 februari 2017 @ 09:51 Chantal

  Mooie overhemden hoor!! Ik denk alleen dat het te gekleed is voor mijn man. Hihi xx

  Reply

 3. 9 februari 2017 @ 11:12 Chantal

  Maaarr ik doe toch maar mee voor mijn liefde! Dit vind ik wel een hele leuke! https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-level-5-body-fit-overhemd-blauw-dessin-contrast-2060-74-19

  Reply

 4. 9 februari 2017 @ 18:35 Gereldine

  Leuke give away Kev!! Ik zou graag m’n vriend willen verrassen als we 3 jaar samen zijn en hoe kan dat beter dan met een mooi zwart slim fit overhemd van Calvin Klein! ?

  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-zwart

  Reply

 5. 9 februari 2017 @ 19:54 Ricardo

  Ik doe graag mee, kan wel een mooi nieuw overhemd gebruiken. Ik heb alle stappen ondernomen (meeste deed ik al) Dan zou ik gaan voor de slimfit nachtblauw (bari) in maat M.

  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-nacht-blauw

  Reply

 6. 9 februari 2017 @ 23:39 Sebastiaan Doornebosch

  Wat een prachtige overhemden heeft Calvin Klein toch ook!

  Mijn lieveling is een slim fit overhemd, Bari, in de kleur nacht blauw: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-nacht-blauw in maat 39.

  Wat een mooie kleur!

  Ik volgde jou al op alle platformen maar ben direct HemdvoorHem ook gaan volgen. Dankjewel voor de kans.

  Reply

 7. 19 februari 2017 @ 01:44 wendy

  Yes! Ik doe mee <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  Reply

 8. 19 februari 2017 @ 12:47 Kevin Geurts

  Win actie is gesloten! De winnaar heeft bericht gehad. Veel plezier met het overhemd :)

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.