Happy Birthday Mom JustKVN menswear and lifestyle blog

Happy Birthday Mom

Lieve Mama,

Happy Birthday Mama. Vandaag zou je 57 jaar zijn geworden. En zoals elk jaar zou ik al weken van te voren aan je hoofd zeuren of nog leuke cadeaus voor je zelf wist. Maar ja je had eigenlijk alles wel. Dus kocht ik zoals de laatste jaren gewoon een hele mooie bos bloemen voor je. Maar nu heb ik deze mooie witte rozen voor mezelf gekocht, gewoon zodat je toch bij mij bent.

Onze eerste Kerst hebben we ook “overleefd” zonder jou. Collega’s en vrienden vragen “hoe was je Kerst”? Ja hoe was het?! Die vraag kan ik gewoon weg niet beantwoorden, ik dacht in September nog dat we gewoon weer gezellig met z’n drietjes ging eten maar niet wetende dat je ons een maand later zal verlaten. Maar Papa en ik hebben twee dagen heerlijk samen gegeten hoor en gelukkig kon ik ook nog even met Wendy uit eten. Maar het blijft gewoon raar de eerste keer Kerst zonder jou. Oud en Nieuw stond ook weer voor de deur vorige week, ik had besloten om het dit jaar niet gek te maken en ‘s avonds heerlijk mijn eigen bed in te duiken. Wel ben ik even naar Jacqueline geweest en ineens wil haar vader op jou proosten. Toen had ik het best wel moeilijk maar vind en vond het zo’n mooi gebaar.

Bewegend beeld – zoals videos van onze gekke snapchat filmpjes kan ik nog steeds niet bekijken. Dus ik hou het voorlopig maar bij foto’s. Ik zie je elke dag hoor, onze foto staat op mijn bureau. Ooit zal ik de filmpjes weer bekijken als ik daar klaar voor ben.

Wat ik soms wel erg lastig vind is dat het “leven” gewoon door gaat. Ik ben weer gaan werken, heb mijn blog opgepakt. Die video van Primark had je geweldig gevonden en uiteraard had ik goodies voor jou mee genomen. Die weken daarna had ik het even zwaar, alles kwam zo hard binnen. Ik probeer soms te bedenken hoe je stem ook alweer klonk. Ook al is het een korte tijd dat je er niet meer bent, de tijd gaat zo snel.

Mam, vanavond gaan Papa en ik uit eten in Culemborg. Bij die ene restaurant bij het station in Culemborg waar ik je maar al te graag nog is mee naar toe had kunnen nemen. Maak er een feestje van Mama waar je ook mag zijn, Papa en ik proosten vanavond op jou!

Ik mis je!

Kus Kevin.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'Happy Birthday Mom' have 8 comments

 1. 5 januari 2017 @ 08:39 Maxime

  Reply

 2. 5 januari 2017 @ 11:02 Chantal

  Heel mooi geschreven schat! De tranen staan in m’n ogen en ik wens jullie toch een hele fijne avond. Ze zou het fantastisch hebben gevonden. XXX

  Reply

 3. 5 januari 2017 @ 19:51 Wendy (B)

  Ik krijg er een krop van in m’n keel: zo mooi geschreven!
  Knuffel! X

  Reply

 4. 6 januari 2017 @ 15:51 Ricardo

  Mooi geschreven <3

  Reply

 5. 8 januari 2017 @ 19:11 Karen

  Oh lieve schat ik lees dit nu pas. Ik vind het echt een mooi gebaar naar je moeder toe dat je deze post geschreven hebt. Ik kan me niet voorstellen want een ontzettend moeilijk tijd je nu door maakt en ik hoop dat je je elke dag terug wat beter gaat voelen!

  Reply

 6. 10 januari 2017 @ 09:03 Kelly

  Tranen staan in mijn ogen…. Weet zeker dat ze de rozen prachtig vind. X Kelly Thehouseofkelly

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.