Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/7/justkvn.com/httpd.www/wp-content/themes/oldpaper/framework/redux-framework-master/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 273 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/7/justkvn.com/httpd.www/wp-content/themes/oldpaper/framework/redux-framework-master/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 286 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/7/justkvn.com/httpd.www/wp-content/themes/oldpaper/framework/redux-framework-master/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 312 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/7/justkvn.com/httpd.www/wp-content/themes/oldpaper/framework/redux-framework-master/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 324 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/7/justkvn.com/httpd.www/wp-content/themes/oldpaper/framework/redux-framework-master/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 343 Getting the new iPhone X?! - JustKVN menswear and lifestyle blog
Getting the new iPhone X?! - JustKVN menswear and lifestyle blog-4

Getting the new iPhone X?!

De iPhone bestaat alweer 10 jaar en dat viert Apple met een te gekke lancering van de iPhone X! Zelf ben ik echt enorm fan van Apple want gebruik zelf al jaren iPhone’s en heb een MacBook. Ik kan dus niet zonder en kan ook echt niet overweg met andere telefoons.

Alhoewel er nog weinig te vinden valt over de nieuwe iPhone X zijn er toch een aantal websites die geruchten delen over hoe de nieuwe iPhone eruit gaat zien. Zoals je op de foto hieronder kunt zien is de home knop verdwenen. Ik vind dat best interessant, want hoe gaat dat werken. Ook schijnt door de nieuwe behuizing, de telefoon draadloos te kunnen opladen. Wat zou dat ideaal zijn, geen gezeur meer met snoertjes die kapot gaan.

Getting the new iPhone X?! - JustKVN menswear and lifestyle blog-4
Photo via: Iculture.nl

Ik mag zelf over ongeveer 3 maanden dus mijn abonnement verlengen en een nieuwe telefoon uitzoeken. Uiteraard ga ik voor de nieuwe iPhone! Maar ik twijfel of ik bij dezelfde provider blijf. Tijdens het surfen op het internet kwam ik terecht bij KPN en ik hoor maar al te goede dingen over hen. Ook hun bereik is erg goed en dat mis ik soms wel bij mij, ik ben soms gewoon niet bereikbaar – kan dan niet bellen of internetten.

Ook twijfel ik of ik een sim-only abonnement neem en dan de telefoon zelf koop. Of toch met abonnement en dat je dan een BKR registratie krijgt. Daarnaast natuurlijk welke kleur ga ik nemen?! Uiteindelijk doe ik er toch een iPhone case omheen dus zie je er niks meer van. Misschien toch maar zwart, wat vinden jullie?

Wat trouwens ook erg leuk is bij KPN is dat je op de hoogte kan worden gehouden over het laatste iPhone X nieuws. Gewoon heel simpel even je e-mail adres achterlaten. Aangezien het allemaal zo mysterieus is, is dit wel erg handig en blijf je zeker goed op de hoogte.

Ik las ergens op internet dat de lancering ergens midden in september is, maar dat is nog niet helemaal zeker. Laten we het hopen want misschien kan ik hem wel in NYC kopen als ik er dan toch ben. Anyways ik kan niet wachten voor de lancering iPhone X bij KPN!

Ik ben nu ook erg benieuwd welke telefoon jullie zelf gebruiken en of jullie ook al enorm excited zijn voor de nieuwe iPhone X. Zo ja, ga jij hem dan ook halen? Laat een reactie achter in de comments beneden!

Till Next Time,

K.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.

Head photo via Iculture.nl'Getting the new iPhone X?!' have 16 comments

 1. 29 augustus 2017 @ 11:43 Chantal

  Ik denk dat ik de telefoon los ga kopen met een sim only abonnement. Ik hoor daar zoveel goede verhalen over.

  Reply

 2. 29 augustus 2017 @ 14:28 nicole orriens

  Ik had een iPhone5c maar die heb ik helaas moeten opgeven omdat ik er geen foto’s meer mee kon maken. Superjammer. Nu gebruik ik een Wiley Fox. Maar ik mis mijn iPhone nog wel.

  Reply

 3. 29 augustus 2017 @ 17:51 Sherry

  Ik ben gek op iphones. Altijd heb je daar veel opslag voor foto’s. Ik had eerst een samsung toen een iphone nu weer samsung en binnenkort overstappen naar een iphone. Deze nieuwe lijkt me wel wat voor mij. Ik ga er eentje kopen.

  Reply

 4. 29 augustus 2017 @ 22:08 Armande

  Ik loop altijd een beetje achter met smartphones, koop nooit de nieuwste. Maar ik ben nog tevreden met mijn Samsung 6.

  Reply

 5. 30 augustus 2017 @ 11:35 Chantal Braam

  Hi, Ik ben echt een no no op het gebied van nieuwe telefoons en gadgets, dus leuk om te lezen!

  Reply

 6. 30 augustus 2017 @ 13:24 Eline

  Hoewel ik ooit héél erg tegen iPhone, Mac,… was, ben ik er sinds enkele jaren helemaal gek op! Ik zou niets anders meer willen. Momenteel heb ik een iPhone5 en hij doet het nog steeds goed, behalve de batterij… Af en toe valt mijn telefoon gewoon uit op 30%. Niet fijn, maar ik wil wachten tot ik misschien de nieuwe kan aanschaffen via een abonnement. ;-)

  Reply

 7. 30 augustus 2017 @ 15:01 Neeltje | Thoughts in Style

  Ik ben zo benieuwd hoe de nieuwe iPhone er uit komt te zien!

  Reply

 8. 30 augustus 2017 @ 22:10 Wendy (B)

  Ik heb nog nooit een iPhone gehad.
  Misschien ooit ;)
  Qua kleur zou ik wel een witte nemen.

  Reply

 9. 1 september 2017 @ 16:41 Sofie

  Ik heb zelf een Iphone 5s. De Iphone 6 leek mij wel interessant maar de 7 leek mij niet veel beter dan de 6. Naar de 8 ben ik toch wel benieuwd!

  Reply

 10. 1 september 2017 @ 17:02 Miss K

  De iPhone is idd altijd spannend afwachten, en of de geruchten altijd kloppen……? Mijn man kijkt ook enorm uit naar de lancering. Ik blijf voorlopig trouw aan samsung . heb de s8 en ben er weer enorm tevreden over.

  Reply

 11. 1 september 2017 @ 17:26 Vyella

  Ik kan niet meer wachten!!

  Reply

 12. 1 september 2017 @ 23:23 claudia

  Ik mag over een maand een nieuwe phone uitzoeken en ik twijfel heel erg tussen deze en de nieuwe Samsung……Ik moet gewoon de beste camera hebben!!

  Reply

 13. 2 september 2017 @ 08:31 Judith

  Ik kan niet wennen aan de iPhone, ik heb nu een Sony Xperia en die is wel heel fijn

  Reply

 14. 2 september 2017 @ 12:11 Janet

  Draadloos opladen zal wel ideaal zijn!! Ik heb ook alles van Apple en dat bevalt prima! Als provider ook KPN, bevalt goed! Veel plezier met je nieuwe telefoon straks ;)

  Reply

 15. 2 september 2017 @ 22:32 Dhini

  Ik maak dagelijks snapshot met moto G5 en af en toe met Huawei P7. Ik zou graag iPhone hebben maar zo prijzig

  Reply

 16. 9 september 2017 @ 11:49 nicole orriens

  Ik zou die ook graag hebben maar het prijskaartje vind ik echt een verschrikking!

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.