Fossil Q Grant Hybride Watch Last minute Christmas Gift JustKVN menswear and lifestyle blog

Fossil Q Grant Hybrid Watch Last minute Christmas Gift

Hi Guys, het is alweer bijna Kerst en dat betekent cadeau stress. Ik ben er om je daar vanaf te helpen. Namelijk mijn nieuwe Fossil Q Grant Hybride horloge die ik heb ontvangen van Horloge.nl. Dus zoek je nog voor je vriend, man of vader een last-minute Christmas gift en vind jij dit Fossil Q horloge erg mooi en wil je weten wat deze smartwatch allemaal kan – lees dan vooral verder.

Fossil Q Grant Hybride Watch Last minute Christmas Gift JustKVN menswear and lifestyle blog

Zoals je hierboven kan zien heb ik mijn Fossil Q Grant Hybride horloge laten inpakken. Dat was een optie bij Horloge.nl en ik vind dat altijd zo leuk, extra feestje tijdens het uit pakken. Voor degene die deze webshop niet kent, zij verkopen allerlei soorten horloges. Voor dames, heren en kinderen. Ook in verschillende soorten prijsklasse. Tot en met €50,- maar ook vanaf €2000,-. Dus voor ieder wat wils.

Ze hebben ook verschillende soorten merken denk hierbij aan: Tommy Hilfiger, Adidas, Daniel Wellington en natuurlijk Fossil. Wat ook fijn is om te weten boven een besteding van €50,- is de verzending gratis. 

Fossil Q Grant Hybride Watch Last minute Christmas Gift JustKVN menswear and lifestyle blog

Fossil Q Grant Hybride Watch Last minute Christmas Gift JustKVN menswear and lifestyle blog

Laten we het hebben over mijn nieuwe Fossil Q Grant Hybride horloge. Dit is ook een smartwatch die je kan koppelen met je smartphone. Het gaat heel simpel, je download de app van Fossil Q en via bluetooth kan je je telefoon koppelen. Het ging allemaal erg simpel.

Hij beschikt niet over een touchscreen dus om te zien wie je belt moet je, je telefoon erbij pakken. Maar ik zou ook niet zo snel opnemen via mijn horloge. Wat ik zelf een te gekke functie vind, is het laatste knopje kan je foto’s maken. Heel erg handig als je een groepsfoto wilt.

Ook kan je instellen welke meldingen je wilt ontvangen. Je kan verschillende instellen van 1 t/m 12. Dus bij 1 heb ik bijvoorbeeld ingesteld dat ik WhatsApp berichtjes binnen krijg. Krijg ik een berichtje dan gaan de wijzers naar cijfer 1 en weet ik dat het van WhatsApp is en hij trilt ook.

Ik heb zelf een iPhone maar hij is ook te gebruiken met Android. Er zitten veel handige dingen op. Ook een stappenteller, alarm en je kan muziek afspelen.

Fossil Q Grant Hybride Watch Last minute Christmas Gift JustKVN menswear and lifestyle blog

Ik heb gekozen voor een blauwe wijzerplaat en bruin leren bandje. Daarnaast kan je ook kiezen voor een lichte wijzerplaat. Dit Fossil horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 44 mm. Het horloge is waterdicht dus je kan ook er ook mee douchen.

Ben echt super blij met mijn Fossil Q horloge. Het is echt een gadget. Zoek je last-minute toch een te gek cadeau zou ik je zeker deze adviseren. Dit horloge kost €179,-

Wat vindt jij van dit Fossil Q Grant Hybride horloge? Laat het mij weten door een reactie achter te laten hieronder! P.S. dit is alvast een sneak peek voor mijn kerst look die a.s. vrijdag online komt. Stay tuned!

TILL NEXT TIME,

Kevin.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.

Disclaimer: Advertorial'Fossil Q Grant Hybrid Watch Last minute Christmas Gift' have 9 comments

 1. 19 december 2017 @ 07:31 Melissa

  Heel tof die gadgets. Ik heb net de Fitbit charge 2 gekocht die ook best uitgebreid is. Hou hier altijd wel van

  Reply

 2. 19 december 2017 @ 09:54 Mir

  Geweldig horloge als ik het zo lees, ik weet de juiste persoon die jij blij kan maken ermee! Juist omdat dit horloge compatible is met een Android toestel, heeft mijn man een xtra reminder om bij zich te dragen ? we wachten vrijdag weer af vóór je nieuwe heerlijke post!

  Reply

 3. 19 december 2017 @ 10:48 nicole orriens

  Oh wauw, dit vind ik echt heel mooi. Een horloge dat ook een smart watch is. Echt ideaal lijkt me dat.

  Reply

 4. 19 december 2017 @ 21:28 Lien

  Dat is inderdaad een mooie, klassieke horloge. Kan je niet veel verkeerd mee doen!

  Reply

 5. 19 december 2017 @ 22:23 Chantal

  Wat een geweldig horloge!!! Mooie wijzerplaat ook en ongelooflijk dat het een smartwatch is.

  Reply

 6. 19 december 2017 @ 23:35 Alex

  Gaaf! Mooi design. Vraag mij wel af wat de meerwaarde van ‘smart’ in dit horloge is.. de afstandsbediening is eigenlijk het enige waarvan ik denk van: ‘oh dat is handig’. Daarnaast een erg mooie klok voor een goede prijs :-)

  Reply

 7. 20 december 2017 @ 00:55 stefaan BlogVivant

  Ik ben ook fan van Fossil horloges! Ik heb nog geen smartversie maar een klassieke :)
  Ik weet al wat ik voor men nieuwjaar wil :)
  toffe site trouwens!

  Reply

 8. 20 december 2017 @ 09:24 Bryan

  Prachtige horloge! En de prijs voor zo een horloge valt ook nog goed mee! Toffe cadeau.

  Reply

 9. 20 december 2017 @ 10:47 Cynthia

  Mooie horloge! Leuk dat je het kan koppelen aan je smartphone!

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.