Interior tip Desenio.nl Posters JustKVN menswear and lifestyle blog-1

Desenio.nl Posters Interior Tip

Hi Guys. Jullie hebben het vast wel op Instagram of op blogs voorbij zien komen de geweldige posters van Desenio.nl. Toen ik samen met Wendy er over had begon mijn interieur hartje gelijk sneller te kloppen. Uiteindelijk kreeg zelf een mail van Desenio dat ik een paar leuke items mocht uitzoeken. Ik werd gelijk enthousiast, want een andere passie van mij is interieur.

Voor wie Desenio niet kent, zij bieden hele mooi Scandinavische kunst en design aan op de webshop. Het is opgericht in 2010 door Martin en Helena, die een grote passie hebben voor design, woninginrichting en kunst. De motieven die ze aanbieden komen uit hen eigen designteam en van kunstenaars. Dus voor ieder wat wils en wat perfect past in je eigen interieur.

De eerste posters die ik uit heb gekozen is een zwart witte uil. Het deed mij gelijk denken aan Harry Potter en echt een droom is om zo’n uil is vast te houden. Voor nu hangt er een posters aan mijn muur. Zoals jullie misschien wel weten is dat ik eind dit jaar naar NYC ga. Dus hoe toepasselijk is deze NY poster.

Interior tip Desenio.nl Posters JustKVN menswear and lifestyle blog-1

Naast deze twee mooie zwart witte posters heb ik ook nog drie andere uitgekozen die wat meer kleur toevoegen aan mijn interieur. De eerste is een blue sea poster. Het lijkt een beetje op marble en daarom vond ik hem zo te gek. Ook in het vierkant vond ik hem erg tof, net even wat anders. Daarnaast heb ik er één uitgekozen met palm leaves. Ik vind het zelf een hele toffe plant helaas heb ik er geen ruimte voor, maar zo krijg ik toch iets meer groen in mijn kamer. De laatste is is een groene marble print met een gouden veer. Like I said marmer vind ik erg tof dus deze kon gewoon niet ontbreken in mijn interieur.

Voor andere toffe posters met kunstprint klik even op de link.

Interior tip Desenio.nl Posters JustKVN menswear and lifestyle blog

Ook heel fijn is dat Desenio heel erg veel verschillende lijsten in hun assortiment hebben. Dus die kan je gelijk mee bestellen, super handig.

Interior tip Desenio.nl Posters JustKVN menswear and lifestyle blog

Welke posters vindt jij het leukst of mooist? Laat het mij weten door even een reactie achter te laten.

P.S. Wil je zelf ook Desenio posters vergeet dan niet om de kortingscode kevingeurts25 te gebruiken (in kleine letters). Dat kan vanaf vandaag tot 2 maart a.s. en alleen op prints, niet op premium posters en lijsten.

K.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'Desenio.nl Posters Interior Tip' have 5 comments

 1. 28 februari 2017 @ 08:41 Chantal

  O wauw, die uil is wel heel vet! Die wil ik! Ik ga echt even op die site kijken!

  Reply

 2. 22 maart 2017 @ 10:50 Alexandra

  Oeeh, toffe prints heb je gekozen! Ik mocht laatst ook wat prints uit zoeken, heel blij mee! :)

  xx Alex

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.