Bril Drager van Het Jaar Give away Specsavers JustKVN menswear and lifestyle blog

Brildrager van Het Jaar 2016 Give away Specsavers Bril (closed)

Hey Dutchies. Dit keer even een artikel in het Nederlands omdat het gewoon even wat makkelijker is. Zoals jullie ook al weten draag ik graag een bril die op sterkte is. Of ik nu auto rij of achter mijn laptop zit ik zet hem nu veel sneller op dan vroeger. Een bril is nu echt een mode accessoire en je hebt echt zoveel monturen en trends. Ook dit jaar organiseert Specsavers weer dat jij “Brildrager van het Jaar” 2016 kan worden. En als jij wint dan win je een reischeque t.w.v. €1000,- een meet and greet met Anouk Smulders (presentatrice Holland’s Next TopModel) en twee brillen t.w.v. €169,-. Dus wil jij Brildrager van het jaar worden klik dan op de link en verzamel zoveel mogelijk stemmen.

Maar nu mag mag ik één van jullie ook erg blij maken met een complete bril t.w.v. €169,- en wie weet kan jij jezelf met die bril ook nog is opgeven om Brildrager van het jaar te worden. Dat zou helemaal tof zijn.

Wat moet je daar voor doen, het is heel simpel:

1. Volg mij op Instagram @kevingeurts (heb je geen Instagram geen probleem)
2. Laat een reactie achter dat je graag wilt winnen. Hieronder in de comments, met een geldig e-mail adres.

Extra win kans:

1. Volg mij op Facebook
2. Volg mij op Bloglovin

Doe zeker mee met mijn win actie en vergeet jezelf niet op te geven om Brildrager van het Jaar te worden. Misschien geef ik mijzelf ook nog op ;-).

Bril die ik hier op heb is van: Francisco van Benthum

De give away sluit volgende week 03-06-2016. En ik neem contact op met de winnaar!

Succes en geniet van je weekend!

K.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.'Brildrager van Het Jaar 2016 Give away Specsavers Bril (closed)' have 16 comments

 1. 27 mei 2016 @ 08:27 Sabine

  Super leuke actie! :)
  Xo Sabine

  Reply

 2. 27 mei 2016 @ 09:29 Karen - Dressing in labels

  Hey… wat sta jij goed met een bril seg! Toffe shoot!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  Reply

 3. 27 mei 2016 @ 12:57 Erwin

  ‘Happiness is…finding the perfect pair of glasses!’ ;-) Ik vind het een topactie. Ik doe graag mee!

  Reply

 4. 27 mei 2016 @ 16:02 Chantal van Malssen

  Superleuke actie!! Ik wil wel zo’n stoere bril winnen!
  Dan kunnen we weer lekker afwisselen.

  Ps. ik heb me opgegeven voor brildrager van het jaar.

  Reply

 5. 27 mei 2016 @ 16:03 Maxime

  Mijn lieve dochter bijna 5-jarige Mikhaila heeft een nieuwe bril nodig. Dus haar gun ik het enorm om een leuk montuur uit te kiezen! Iets wat meer bij haar past zoals ze nu is!

  Reply

  • 27 mei 2016 @ 16:03 Maxime

   Btw die bril staat je goed!!! :)

   Reply

 6. 27 mei 2016 @ 16:06 Rachel staal

  Ik wil graag wil winnen ;-) haha Xx

  Reply

 7. 27 mei 2016 @ 16:22 Larissa

  Leeeuk Kev! Ik doe mee. Heb je ook meteen gevolgd op fb :-) xo

  Reply

 8. 27 mei 2016 @ 16:41 (Retro) Sonja

  Ik doe mee! Weet sinds twee dagen dat ik een kleine sterkte nodig heb, dus zou mooi uitkomen :D

  Reply

 9. 27 mei 2016 @ 19:03 Theredscarfblogger

  Wie wil er nou niet zo’n bril winnen? ;) Ik wil hem cadeau geven aan een vriendin van mij. De laatste tijd zien we elkaar veel minder en dat vind ik heel erg jammer. Dit zou een mooie comeback zijn.

  Reply

 10. 27 mei 2016 @ 19:56 Marcel

  Leuke actie

  Ik wil graag meedoen.

  Reply

 11. 27 mei 2016 @ 20:26 Brian

  Vind die bril die jij op hebt echt tof! Wil zelf ook nog een rond(ige) bril, dus bij deze doe ik mee!

  Reply

 12. 28 mei 2016 @ 11:32 Eilish

  Ik doe heel graag mee. Ik heb nu 1 bril.. maar als die kapot is ben ik de sjaak haha. Want met -7 zie ik toch niet zoveel zonder bril! Ik volg je op insta (mrseilish) & bloglovin!

  Reply

 13. 28 mei 2016 @ 11:42 alexa

  ahh echt super leuk en die bril staat je erg goed! Je moet echt jezelf opgeven! Ik doe graag mee, zou een leuk 1 dag te late verjaardagscadeau zijn haha en ik heb je even gevolgd op bloglovin’ en facebook!

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.