70's trend with sunglasses from Specsavers JustKVN menswear and lifestyle blog

70’s trend with sunglasses from Specsavers

Hi Guys, Happy Friday. Vandaag een outfit post geïnspireerd op de 70’s trend en gecombineerd met de zonnebrillen van Specsavers. Het is Zomer en dan draag ik graag zonnebrillen. Vorig jaar poste ik ook al een retro vibe outfit waarin een pilotenbril montuur had gestyled.

70's trend with sunglasses from Specsavers

Specsavers heeft van deze klassieke 70’s trend een nieuwe look gegeven. Moderner maar nog steeds wat je in de jaren 70 zag. Denk hierbij aan vooral oversized modellen, ronde monturen en voor dames de cat-eye.

Ik vind deze trend echt super leuk. Ik hou wel van grote monturen. Maar wat ik ook leuk vind voor de afwisseling is een ronde monteur. Gecombineerd met een wat apartere kleur.

KENZO

70's trend with sunglasses from Specsavers KENZO
70's trend with sunglasses from Specsavers JustKVN KENZO

De eerste bril die ik heb uitgekozen is van Kenzo. Dit is een rond model maar net iets hoekiger. Wat ik vooral leuk vind is de print. En natuurlijk Kenzo Paris op het brillenpootje. Het is net even wat anders dan wat ik normaal zou dragen. Maar in combinatie met mijn blauwe pak is het een super match. Kenzo heeft voor de 70’s trend voornamelijk hele kleurrijke monturen in hun collectie.

MARC JACOBS

70's trend with sunglasses from Specsavers JustKVN MARC JACOBS
70's trend with sunglasses from Specsavers MARC JACOBS

Het tweede monteur dat ik heb uitgekozen is er één van Marc Jacobs. Toen ik hoorde dat Marc Jacobs een zonnebrillen had bij Specsavers was ik erg enthousiast. Ik heb een oversized model uitgekozen wat iets weg heeft van een pilotenbril. Marc Jacobs heeft voornamelijk dit soort monturen in hun collectie voor de 70’s trend. Als dat niet helemaal je style is, kan je ook een hele coole zwarte ronde montuur kiezen.

TOMMY HILFIGER

70's trend with sunglasses from Specsavers JustKVN TOMMY HILFIGER
70's trend with sunglasses from Specsavers JustKVN TOMMY HILFIGER

Het laatste montuur dat ik heb uitgekozen is die van Tommy Hilfiger. Één van mijn favoriete merken die ik vaak draag. Dus deze mag zeker niet ontbreken in mijn collectie. Ik hoor je denken, deze lijkt veel op die van Marc Jacobs. Maar Tommy Hilfiger is een rechter model en uiteraard heeft het een andere kleur.

Mocht je geen merk bril willen heeft Specsavers een ruim aanbod waar je uit kan kiezen. Uiteraard monturen voor de 70’s trend. Daarnaast zijn dit allemaal monturen die je ook kan dragen als gewone bril, ik heb er speciaal zonnebrillen van laten maken op sterkte. Aangezien het zomer is en ik het een leuke accessoire vind om te dragen en te combineren met diverse outfits.

70's trend with sunglasses from Specsavers JustKVN menswear and lifestyle blog

Ik ben erg benieuwd, wat vindt jij van de 70’s trend? En welk montuur vindt jij het leukst bij mij staan. En wat voor monturen je zelf graag draagt. Laat het vooral weten door een comment achter te laten.

Outfit details:

Mango – Suit
Dior – Sneakers (B23-SNEAKER VAN TECHNISCH DIOR OBLIQUE-CANVAS)
H&M – Necklace
Kenzo – Sunglasses*
Marc Jacobs – Sunglasses*
Tommy Hilfiger – Sunglasses*

Photography: My Dad. Location: Culemborg

Check out my last outfit post if you are loving some nike sneakers

TILL NEXT TIME,
KEVIN.

Follow me on InstagramBloglovin and Facebook.

Disclaimer: Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking #LoveGlasses'70’s trend with sunglasses from Specsavers' have 11 comments

 1. 12 juli 2019 @ 08:57 Mir

  De Tommy Hilfiger zonnebril staat je het allerleukst, de andere zijn óók mooi…maar Tommy steekt r bovenuit?

  Reply

 2. 12 juli 2019 @ 09:09 rachel

  die tommy staat je inderdaad het leukste !!

  Reply

 3. 12 juli 2019 @ 09:26 nicole orriens

  Ik vind het mooie zonnebrillen, maar ik zie er niet persé heel erg de seventies in. Maar ze staan je goed!

  Reply

 4. 12 juli 2019 @ 11:15 Alexandra

  Mooie brillen, leuk dat je kunt afwisselen. Ik heb een bril, maar draag deze eigenlijk alleen als het moet (lezen) of als het voor de zon nodig is.

  Reply

 5. 12 juli 2019 @ 16:02 Manon

  Ik vind die van Tommy het leukst! Ik heb per ongeluk ook twee designerbrillen gekocht laatst!

  Reply

 6. 12 juli 2019 @ 23:51 Sherry

  Mooie brillen. Ik vinde ze allemaal cool. Toch vind ik dat die van Tommy Hilfigher er net boven uit springt.

  Reply

 7. 12 juli 2019 @ 23:52 Sherry

  Mooie brillen. Ik vinde ze allemaal cool. Toch vind ik dat die van Tommy Hilfigher er net boven uit springt.

  Reply

 8. 13 juli 2019 @ 18:06 Wanda

  Lastige keuze, want ik vind ze alle drie een mooie montuur hebben, maar mijn voorkeur zou bij de zonnebril van Marc Jacobs liggen. Net wat stoerder dan de overige brillen.

  Reply

 9. 13 juli 2019 @ 18:42 Malou

  Ze staan je allemaal goed, maar ik vind die van Tommy het leukst!

  Reply

 10. 14 juli 2019 @ 16:52 Rory

  Die van Tommy Hilfiger is leuk, maar die van Marc Jacobs vind ik eigenlijk nóg wat leuker staan. Zelf ben ik weg van Ray Ban. Maar misschien ga ik nu toch voor een moderner (en nieuw rond) model.

  Reply

 11. 15 juli 2019 @ 08:37 Melanie Hoogvliet

  Ik vind die tommy bril echt super leuk! En een goede mooie zonnebril is ook heel erg belangrijk.

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© JustKVN 2014-2020, All Rights Reserved.